Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 18:00
04 Jul, 2022

Restaurant Dok, reis door de Franse en Mediterrane keuken.

Restaurant Dok is vooral bekend om de open keuken waar het team zorg draagt voor een huiselijke sfeer.

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Restaurant Dok staat voor een avondje uit, waarbij wij u meenemen op een reis door de Franse en Mediterrane keuken. Wij werken met biologische producten, zijn zeer creatief en geïnspireerd door de met ons grote zorg uitgezochte producten.

Producten die passen bij het seizoen en zo de smaak van het seizoen op uw bord tot leven brengen. De menukaart wordt per maand samengesteld met zeer bijzondere, verrassende en smaakvolle gerechten met voldoende keuze in de voor- hoofd- en nagerechten. Hierbij moet u denken aan mooie gerechten die net even anders zijn.

Buiten de diversiteit aan producten presenteert restaurant Dok een zeer gevarieerde wijnkaart, welke volledig afgestemd is op de producten die wij in ons restaurant serveren.

Restaurant Dok is vooral bekend om de open keuken waar het team zorg draagt voor een huiselijke sfeer. Graag bieden wij u een kijkje in onze keuken, waar uw keuze door ons bereid wordt. Alles met een klassieke, maar tevens hippe touch.

Meer informatie kunt u vinden op de website van Restaurant Dok.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

08 Sep, 2023

Het is eindelijk weer de tijd van het jaar waarin we kunnen genieten van de smaakvolle lekkernijen die de zee ons biedt, en een van onze favorieten zijn de Bouchot mosselen.

02 Mar, 2023

Niet zomaar een kreeft, maar Oosterschelde kreeft

02 Mar, 2023

Business Class Op zeer regelmatige basis vertelt Marcel van Breda – directeur van Schmidt Zeevis Rotterdam - in het programma Business Class over vis en visgerelateerde onderwerpen.

01 Mar, 2023

Alleen het beste is goed genoeg!

28 Feb, 2023

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

22 Feb, 2023

Cook Like a Chef
Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!