Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 17:00
11 Sep, 2023

Overlijdensbericht van Hans Schmidt

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87).

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87). Hans Schmidt was de visionaire kracht achter het wereldwijde succes van Schmidt Zeevis. Zijn toewijding en passie voor de visindustrie hebben Schmidt Zeevis gemaakt tot wat het vandaag is. Hans Schmidt was niet alleen een ondernemer, maar ook een Rotterdamse held.

Hans Schmidt zal herinnerd worden als een man met een ongeëvenaarde liefde voor de zee en haar schatten. Zijn leiderschap en vastberadenheid hebben Schmidt Zeevis op de kaart gezet als een vooraanstaande naam in de viswereld, en zijn nalatenschap zal voortleven in elk stukje van de oceaan dat Schmidt Zeevis aanraakt.

Namens het hele team van Schmidt Zeevis, bieden wij onze oprechte condoleances aan aan de familie van Hans Schmidt. Wij wensen hen veel sterkte en troost in deze moeilijke tijd. Hans Schmidt zal altijd herinnerd worden als de man die de zee in ons leven bracht en Schmidt Zeevis tot een wereldspeler maakte. Rust in vrede, Hans Schmidt.

Informatie over de uitvaart kunt u vinden op de herdenkingspagina van Hans. Ga hiervoor naar: www.vanderspek.memoria.nl

Naam: Hans
Code: 4JHFXH

Tevens heeft u hier de komende tijd de mogelijkheid om de nabestaanden ondersteuning te bieden met een mooie herinnering of dierbare foto.

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

09 Nov, 2023

Vandaag laten we u kennis maken met de heilbot. Zowel de wilde als de gekweekte variant is een hoogwaardige vis met een delicate smaak waarbij de meeste bereidingswijzen goed passen.

26 Oct, 2023

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.

23 Oct, 2023

Coquilles Saint-Jacques, de elegante Sint Jacobsschelpen. Deze schelpdieren, met hun herkenbare waaiervormige schelpen, hebben wereldwijd enorm veel keukens bereikt.
In deze blog onthullen we de geheimen van Coquilles Saint-Jacques, en met welke Coquilles wij bij Schmidt Zeevis werken.

13 Oct, 2023

Bij Schmidt Zeevis Rotterdam zijn we altijd op zoek naar de meest hoogwaardige vissoorten om aan onze klanten te leveren. Een van onze trotse ontdekkingen is de Dutch Yellowtail Kingfish. Deze vis heeft niet alleen een vorstelijke uitstraling, maar biedt ook een smaakvolle en duurzame culinaire ervaring. In deze blog nemen we u mee op een reis door de wereld van de Dutch Yellowtail Kingfish en delen we wat deze vis zo speciaal maakt.

06 Oct, 2023

Wij zitten midden in het seizoen waarin de Zeeuwse bodemcultuur mosselen op zijn lekkerst zijn. Bij Schmidt Zeevis weten we dat dit een moment is waar veel fijnproevers reikhalzend naar uitkijken. Schmidt Zeevis is er klaar voor om u te voorzien van deze heerlijke delicatesse die de smaak van de zee in zich draagt.

29 Sep, 2023

Chef Yama, een geprezen meester in de culinaire kunst, neemt ons mee op een smaakvolle reis door de wereld van vis. Als een gewaardeerde klant van Schmidt Zeevis, weet hij als geen ander hoe belangrijk hoogwaardige ingrediënten zijn voor het creëren van meesterlijke gerechten.