Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 18:00
11 Sep, 2023

Overlijdensbericht van Hans Schmidt

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87).

Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87). Hans Schmidt was de visionaire kracht achter het wereldwijde succes van Schmidt Zeevis. Zijn toewijding en passie voor de visindustrie hebben Schmidt Zeevis gemaakt tot wat het vandaag is. Hans Schmidt was niet alleen een ondernemer, maar ook een Rotterdamse held.

Hans Schmidt zal herinnerd worden als een man met een ongeëvenaarde liefde voor de zee en haar schatten. Zijn leiderschap en vastberadenheid hebben Schmidt Zeevis op de kaart gezet als een vooraanstaande naam in de viswereld, en zijn nalatenschap zal voortleven in elk stukje van de oceaan dat Schmidt Zeevis aanraakt.

Namens het hele team van Schmidt Zeevis, bieden wij onze oprechte condoleances aan aan de familie van Hans Schmidt. Wij wensen hen veel sterkte en troost in deze moeilijke tijd. Hans Schmidt zal altijd herinnerd worden als de man die de zee in ons leven bracht en Schmidt Zeevis tot een wereldspeler maakte. Rust in vrede, Hans Schmidt.

Informatie over de uitvaart kunt u vinden op de herdenkingspagina van Hans. Ga hiervoor naar: www.vanderspek.memoria.nl

Naam: Hans
Code: 4JHFXH

Tevens heeft u hier de komende tijd de mogelijkheid om de nabestaanden ondersteuning te bieden met een mooie herinnering of dierbare foto.

 

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

08 Sep, 2023

Het is eindelijk weer de tijd van het jaar waarin we kunnen genieten van de smaakvolle lekkernijen die de zee ons biedt, en een van onze favorieten zijn de Bouchot mosselen.

02 Mar, 2023

Niet zomaar een kreeft, maar Oosterschelde kreeft

02 Mar, 2023

Business Class Op zeer regelmatige basis vertelt Marcel van Breda – directeur van Schmidt Zeevis Rotterdam - in het programma Business Class over vis en visgerelateerde onderwerpen.

01 Mar, 2023

Alleen het beste is goed genoeg!

28 Feb, 2023

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

22 Feb, 2023

Cook Like a Chef
Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!