Ruim assortiment en aanbiedingen
Gratis bezorging vanaf € 99,50
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
 • Webwinkel
 • Ons verhaal
 • De winkel
 • Winkel open tot 18:00
  04 Jul, 2022

  heerlijk eten, drinken en loungen met een fenomenaal uitzicht

  Ervaar het echte strandgevoel, geen restaurant op palen maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en sfeervol hout

  Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Bij High Hill Beach ervaar je nog het echte strandgevoel. Geen restaurant op palen – waar verder niets mis mee is – maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en des te meer sfeervol hout, dat sterk doet denken aan de ouderwetse witte strandhuisjes en de blank houten loopplanken op het strand. Een echt strandpaviljoen dus.

  Wie ‘s avonds een tafeltje aan het raam weet te bemachtigen, wordt naast het lekkers uit de keuken getrakteerd op de mooiste zonsondergang die je kunt bedenken. Door de hoge ligging – de naam zegt het al – is het uitzicht fenomenaal. Bij echt lekker warm zomerweer verkies je natuurlijk het terras, waar je onder de blote hemel heerlijk kunt borrelen, dineren of een lekker ijsje eten met de kids. High Hill Beach is een echt familiestrandpaviljoen. Een heerlijke plek om met je hele gezin, de hond, in je eentje, met vrienden of met je lief te vertoeven.

  Zelfs als het geen strandweer is, is het Domburgse strand aantrekkelijk. Lekker uitwaaien om je daarna tegoed te doen aan een warme chocomel of iets sterkers. Probeer als je er bent vooral eens één van de fameuze flammkuchen. Ze zijn er in wel 10 verrassende variaties. Geniet van de verse Zeeuwse mosselen, of deel gezellig een tapasplateau.

  Om High Hill Beach te bereiken kies je de duinovergang aan de Hallehoogte. Automobilisten kunnen de auto kwijt op het grote parkeerterrein aan de Van Voorthuijsenstraat onder aan de duinen.

  Meer informatie kunt u vinden op de website van High Hill Beach.

  Andere nieuwsitems

  Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

  28 Feb, 2023

  De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

  22 Feb, 2023

  Cook Like a Chef
  Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!

  03 Feb, 2023

  Schmidt’s Keuze is een verantwoorde visie en maakt deel uit van ons MVO-beleid.

  03 Feb, 2023

  Purse seining visserij

  03 Feb, 2023

  Staandwant visserij

  03 Feb, 2023

  Spanvisserij