Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 18:00
04 Jul, 2022

heerlijk eten, drinken en loungen met een fenomenaal uitzicht

Ervaar het echte strandgevoel, geen restaurant op palen maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en sfeervol hout

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Bij High Hill Beach ervaar je nog het echte strandgevoel. Geen restaurant op palen – waar verder niets mis mee is – maar een robuust paviljoen zonder al te veel tierelantijnen en des te meer sfeervol hout, dat sterk doet denken aan de ouderwetse witte strandhuisjes en de blank houten loopplanken op het strand. Een echt strandpaviljoen dus.

Wie ‘s avonds een tafeltje aan het raam weet te bemachtigen, wordt naast het lekkers uit de keuken getrakteerd op de mooiste zonsondergang die je kunt bedenken. Door de hoge ligging – de naam zegt het al – is het uitzicht fenomenaal. Bij echt lekker warm zomerweer verkies je natuurlijk het terras, waar je onder de blote hemel heerlijk kunt borrelen, dineren of een lekker ijsje eten met de kids. High Hill Beach is een echt familiestrandpaviljoen. Een heerlijke plek om met je hele gezin, de hond, in je eentje, met vrienden of met je lief te vertoeven.

Zelfs als het geen strandweer is, is het Domburgse strand aantrekkelijk. Lekker uitwaaien om je daarna tegoed te doen aan een warme chocomel of iets sterkers. Probeer als je er bent vooral eens één van de fameuze flammkuchen. Ze zijn er in wel 10 verrassende variaties. Geniet van de verse Zeeuwse mosselen, of deel gezellig een tapasplateau.

Om High Hill Beach te bereiken kies je de duinovergang aan de Hallehoogte. Automobilisten kunnen de auto kwijt op het grote parkeerterrein aan de Van Voorthuijsenstraat onder aan de duinen.

Meer informatie kunt u vinden op de website van High Hill Beach.

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

08 Sep, 2023

Het is eindelijk weer de tijd van het jaar waarin we kunnen genieten van de smaakvolle lekkernijen die de zee ons biedt, en een van onze favorieten zijn de Bouchot mosselen.

02 Mar, 2023

Niet zomaar een kreeft, maar Oosterschelde kreeft

02 Mar, 2023

Business Class Op zeer regelmatige basis vertelt Marcel van Breda – directeur van Schmidt Zeevis Rotterdam - in het programma Business Class over vis en visgerelateerde onderwerpen.

01 Mar, 2023

Alleen het beste is goed genoeg!

28 Feb, 2023

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

22 Feb, 2023

Cook Like a Chef
Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!