Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 17:00

Warehouse Manager

Warehouse Manager bij Schmidt Zeevis Rotterdam

Ben jij een ambitieuze en gedreven professional die anderen weet te inspireren en te leiden? Heb jij een passie voor logistiek en het stroomlijnen van processen, en ben je bedreven in het zorgen voor tijdige en nauwkeurige leveringen? Dan is deze rol als Warehouse Manager bij Schmidt Zeevis Rotterdam precies wat je zoekt!

Over Schmidt Zeevis Rotterdam

Met meer dan een eeuw aan ervaring is Schmidt Zeevis Rotterdam dé autoriteit in het leveren van super verse vis aan diverse klanten, variërend van gerenommeerde restaurants tot cruiseschepen en particulieren. Als een pionier in de branche hebben we onze reputatie opgebouwd op basis van kwaliteit, service en een passie voor culinaire excellentie.

Wat ga je doen?

Als Warehouse Manager ben je verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle operationele processen binnen ons distributiecentrum. Je leidt, motiveert en coacht een team van medewerkers om ervoor te zorgen dat alle bestellingen met zorg, efficiëntie en stiptheid worden verwerkt. Je bewaakt de voorraadniveaus, coördineert de logistiek en zorgt ervoor dat de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en veiligheid worden gehandhaafd.

Wat verwachten wij van jou?

- Een solide basis met MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met relevante ervaring in logistiek of warehouse management.
- Een sterk ontwikkelde sociale en collegiale instelling, met goede communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met diverse teams en afdelingen.
- De capaciteit om zelfstandig beslissingen te nemen en processen te optimaliseren voor maximale efficiëntie.
- Uitstekende stressbestendigheid en het vermogen om rust te bewaren en effectief te handelen, zelfs in uitdagende situaties.

Wat bieden wij jou?

- Een unieke kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in Rotterdam, waar kwaliteit en service voorop staan.
- Een marktconform salaris dat recht doet aan jouw ervaring en vaardigheden.
- Duidelijke carrièremogelijkheden en ruimte voor professionele groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.
- Een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor innovatie en creativiteit.

Wil jij een cruciale rol spelen in ons snelgroeiende bedrijf? We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Solliciteer nu!

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar het onderstaande e-mailadres. Of bel ons!

Terug naar vacature overzicht