Ruim assortiment en aanbiedingen
Elke dag meer dan 133 soorten verse vis.
Winkel open tot 18:00
01 Mar, 2023

De allerbeste vis van de allerbeste vissers

Alleen het beste is goed genoeg!

Verantwoordelijkheid, alleen het beste is goed genoeg

De maatschappij schreeuwt om verduurzaming. De vissers en visserij worden daar als eerste op aangekeken. Wij vinden dat we als Schmidt Zeevis Rotterdam ook onze verantwoordelijkheid moeten nemen als schakel in de visketen en naar onze relaties toe. We zoeken continu naar duurzame verbetermogelijkheden op alle facetten in het bedrijf.

De inkoop van vis is daar één van.

Daarom hebben we nauw contact met de vissers; de leveranciers van onze spartelverse vis. En weten  e precies waar en hoe onze vis gevangen is. Alleen de beste vis van de beste vissers is goed genoeg voor onze relaties.

Schmidt Zeevis werkt in verschillende projecten en studiegroepen samen met vissers en andere partners in de sector. Gezamenlijk zoeken we naar oplossingen en verbeteringen op de gebieden mens, milieu en maatschappij.

MSC CoC gecertificeerd

Schmidt Zeevis heeft het traject van de onafhankelijke traceerbaarheidscertificering van de Marine  tewardship Council (MSC) goed doorlopen. Dat wil zeggen dat wij gecertificeerde producten onder het keurmerk mogen verkopen. MSC is een wereldwijde onafhankelijke non-profit organisatie die zich
inzet voor de instandhouding van de visbestanden en het leven in zee.

MSC heeft een standaard voor duurzame en goed beheerde visserij ontwikkeld. Vis uit MSC-gecertificeerde visserijen mag het blauwe logo met het visje erin dragen.

Klik hier om een uitgebreid PDF document te downloaden

Andere nieuwsitems

Bekijk hier de meest recente nieuwtjes.

08 Sep, 2023

Het is eindelijk weer de tijd van het jaar waarin we kunnen genieten van de smaakvolle lekkernijen die de zee ons biedt, en een van onze favorieten zijn de Bouchot mosselen.

02 Mar, 2023

Niet zomaar een kreeft, maar Oosterschelde kreeft

02 Mar, 2023

Business Class Op zeer regelmatige basis vertelt Marcel van Breda – directeur van Schmidt Zeevis Rotterdam - in het programma Business Class over vis en visgerelateerde onderwerpen.

01 Mar, 2023

Alleen het beste is goed genoeg!

28 Feb, 2023

De garnalenvisserij wordt uitgeoefend langs de kust van de Noordzee en de Waddenzee.

22 Feb, 2023

Cook Like a Chef
Onder andere Jonnie Boer***, Jacob Jan Boerma***, Soenil Bahadoer en Erik van Loo in jouw keuken!