Het skrei-seizoen is aangebroken, en liefhebbers van smaakvolle visgerechten kunnen zich verheugen op de veelzijdigheid van deze kabeljauwsoort. Een perfect voorbeeld van de mogelijkheden die skrei biedt, is het traditionele Noorse gerecht genaamd "Mølje". Niet alleen is dit gerecht een klassieker, maar het laat ook zien hoe alle delen van de skrei kunnen worden gebruikt zonder enige vorm van verspilling.
Jimmy Melissen (37), de gepassioneerde verse visinkoper bij Schmidt Zeevis, heeft een unieke kijk op zijn rol. Aangetrokken door zijn passie voor de visindustrie, werkte Jimmy voorheen als accountmanager.
Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam nodigt u van harte uit voor een betoverende avond vol inspiratie op vrijdag 24 november van 19.00 tot 21.00 uur. Dit evenement biedt u de perfecte gelegenheid om inspiratie op te doen voor de komende feestdagen en uw kerstmenu naar een hoger niveau te tillen.
Wij zitten midden in het seizoen waarin de Zeeuwse bodemcultuur mosselen op zijn lekkerst zijn. Bij Schmidt Zeevis weten we dat dit een moment is waar veel fijnproevers reikhalzend naar uitkijken. Schmidt Zeevis is er klaar voor om u te voorzien van deze heerlijke delicatesse die de smaak van de zee in zich draagt.
Het is weer die tijd van het jaar waarin liefhebbers van zeevruchten reikhalzend uitkijken naar een van de meest gewilde lekkernijen uit de zee: de Zeeuwse platte oester.
Bedroefd, maar dankbaar voor wie hij was delen wij het overlijdensbericht van Hans Schmidt (87).
Het is eindelijk weer de tijd van het jaar waarin we kunnen genieten van de smaakvolle lekkernijen die de zee ons biedt, en een van onze favorieten zijn de Bouchot mosselen.
Marcel van Breda als glunderend middelpunt en met hem de medewerkers