Geef uw relaties een Business Gift met smaak

Uw waardering onderstrepen met een mooi geschenk...niet altijd gemakkelijk om iets te verzinnen. Maar zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Schmidt Zeevis Rotterdam heeft een scala aan luxe pakketten gevuld met overheerlijke producten zoals zalm, oesters, kaviaar, wijnen en nog veel meer delicatessen. Kwaliteitsproducten waar u mee voor de dag kunt komen. Niet voor niets levert Schmidt Zeevis dagelijks aan bijna alle gerenommeerde chefkoks in heel Nederland! Hieronder ziet u een greep uit de mogelijkheden.

Wilt u de hele folder als PDF bestand bekijken, klik dan hier. U kunt ook eventueel via deze link uw bestelling digitaal doorgeven.


Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Voorgesneden zijdes zalm of zelf samen te stellen pakketten.

Zo zijn er de prachtige voorgesneden zijdes gerookte zalm, die u naar wens kunt combineren met twee flessen Boschendal Sauvignon Blanc Grand Cuvée. Speciale aandacht verdient de Royal zalm, een topproduct dat door de kenners zeer gewaardeerd wordt! Of stel zelf een pakket samen van gerookte zalm, gravad lachs, aalfilet of palingmootjes.

Een Schmidt Business Gift is voor elk budget bereikbaar.

Nieuw en heel bijzonder: Chocoladna vistruffels!
Een heel bijzondere Schmidt Business Gift dit jaar zijn de Chocoladna Chocolade-vistruffels. Een doos vol spannende smaakcombinaties: tonijn, zeewier en gezouten caramel in één bonbon, bijvoorbeeld. Echt weer eens iets heel anders om kado te geven!

Non-food
Naast onze heerlijke visproducten hebben wij ook non-food artikelen in het assortiment. De webwinkel-cadeaukaart is een mooie aanvulling op uw pakket. Of kies de houten wijnkist met een fles Boschendal en twee prachtige kristallen WMF-glazen.

Voor bestellingen en informatie over de Schmidt Business Gifts kunt u bellen of mailen
met Anja Wertmüller of Simone Verhoeven, tel (010) 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl

Business card
Uiteraard is het mogelijk uw businesskaartje in het pakket te sluiten. U wordt verzocht dit bij de bestelling op te geven.
Deze kaartjes dienen dan wel tijdig in ons bezit te zijn!

Verzenden
Na ontvangst van uw adressenbestand (format PostNL) kunnen wij uw zendingen (geschenkdozen)via PostNL op elk gewenst adres bezorgen. Let op: zendingen per PostNL zijn voor rekening en risico van de klant. PostNL kan geen exact tijdstip van aflevering opgeven.

In overleg kunnen wij uw gehele bestelling met ons eigen transport aanleveren op een door u opgegeven locatie.

Kosten
Neem voor een prijsopgave contact op met Anja Wertmüller of Simone Verhoeven, tel. 010 444 35 60, info@schmidtzeevis.nl


Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam - Business Gifts

Copyright ©, Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.